Ieftin Condiment Super Foods
(50 produse)
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Cuisoarele originare din insulele indoneziene sunt de fapt bobocii florilor arborelui de cuisoare. Au un gust picant si dulce in acelasi timp si sunt foarte aromate. Sunt bogate in...
Detalii
Usor de recunoscut prin mirosul deosebit, coriandrul creste pe toata intinderea Europei, Indiei si a Africii de Nord. Boabele de coriandru (fructe de coriandru) contin insemnate cantitati...
Detalii
Scortisoara (CASSIA) este un condiment ce provine din scoarta unor copaci din China, India si Asia se sud-est. Exista mai multe tipuri de scortisoara, insa numai doua se comercializeaza...
Detalii
Turmericul (curcuma) este o planta erbacee de origine asiatica din familia ghimbirului. Ca si condiment este folosit cu predilectie in bucataria indiana, avand un gust iute-amarui puternic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Cardamomul, o planta originara din India si Sri Lanka face parte din acceasi familie cu ghimbirul si turmericul si este considerat al 3-lea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran...
Detalii
Enibaharul este o planta exotica originara din Jamaica, care produce fructe asemanatoare boabelor de piper, cu forma rotunda si culoare maro-nergicioasa. Este folosit ca mirodenie in...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Piperul rosu este unul dintre cele patru specii existente fiind cel mai aromat dintre ele. Acesta este piperul ajuns la maturitate care prin coacere primeste o culoare rozalie iar daca...
Detalii
Cuisoarele originare din insulele indoneziene sunt de fapt bobocii florilor arborelui de cuisoare. Au un gust picant si dulce in acelasi timp si sunt foarte aromate. Sunt bogate in...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Turmericul (curcuma) este o planta erbacee de origine asiatica din familia ghimbirului. Ca si condiment este folosit cu predilectie in bucataria indiana, avand un gust iute-amarui puternic...
Detalii
Cardamomul, o planta originara din India si Sri Lanka face parte din acceasi familie cu ghimbirul si turmericul si este considerat al 3-lea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Cardamomul, o planta originara din India si Sri Lanka face parte din acceasi familie cu ghimbirul si turmericul si este considerat al 3-lea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran...
Detalii
Cimbrul își are originile pe țărmurile europene ale Mării Mediterane, si in trecut era denumit și lămâiță, respectiv lămâioară fiind deosebit de apreciat în Evul Mediu. Cimbrul este...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.