Cu aroma sa usor dulce si intepatoare si gustul picant, chimenul este folosit mai ales in preparate pregatite la cuptor, la prepararea painii cu seminte, a mancarurilor pe baza de varza,...
Hildegard recomandă acest chimion special dulce pentru brânzeturi negătite, gătite sau fripte. Poate fi folosit de asemenea pentru tratarea greței, vărsăturilor și a grețurilor de...
Folosita inca din antichitate, aceasta planta aromata este originara din Grecia. Inca din timpuri indepartate era folosita de catre greci, etrusci si egiptenii pe altarele zeilor pentru...
Foarte variat în utilizare, folosit la vânat, preparate diferite din carne: fripturi, tochituri, tocăniţe, la sosuri, ghiveciuri, risotto, etc…le oferă un gust deosebit, unic. Folosiţi...
Coriandrul este un condiment folosit in cele mai multe bucatarii, in special in tarile asiatice. Coriandrul nu doar adauga un plus de aroma ci este si foarte bun pentru sanatate...
Au fost aduse din India in urma cu multe milenii, iar apogeul carierei lor medicale l-au atins in Egiptul Antic. Cuisoarele sunt una din plantele dezinfectante cele mai puternice de...
Este greu de imaginat compoturi, punci, vin fiert, ceaiuri și deserturi de Crăciun fără gustul familiar al cuișoarelor. Totodată cuișoarele oferă o aromă excepțională în bucate din...
Cine iubeste bucataria Asiatica, trebuie sa aiba pe raftul de condimente Galangal!-Are gustul asemanator cu cel al ghimbirului, cu usoara aroma de lamaie, asemanator camforului insa...
Condimentul Noi Lumi. Amero-Indienii foloseau Ienibaharul în ciocolată tradițional de secole în urmă. Un miros puternic și aromat, adiere de scorțișoară și nucșoară cu nuanță spre piper...
Alatura-te la o calatorie condimentata in jurul lumii cu 10 sortimente diferite de amestecuri de mirodenii. Votat Produsul Anului 2012, la BioFach2012Aladdin ofera Mirodenii Cafea,...
Cu o aroma racoritoare si acrisoara, ofera un gust irezistibil la prajituri, produse coapte si deserturi. De nelipsit intr-o bucatarie. (Datorita continutului de fructoza se pot crea...
Leurda se înrudeşte cu usturoiul (în limbaj popular Usturoi Sălbatic). Se recomandă pentru a rafina preparatele condimentate, tochiturile şi diversele sosuri...
Verdeata de nelipsit din ciorba traditionala. Recomandat si in tocanite de legume, dar si la gatirea fripturilor de miel sau porc. Aplicati cu grija, aroma extrem de intensa...
Nucsoara se combina excelent cu scortisoara, dar si cu cimbrul. Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza...
Mirodenia cea mai potrivită la mâncăruri pline de grăsimi: rață, gâscă fripturi, etc… Gust revigorant, piperat și ușor picant. Ajută la combaterea indigestiei, a grețurilor și a gastritei...
Mult mai mult decat condiment, motiv pentru Columb sa traverseze marea, catre India. Se adauga la mijlocul sau spre sfarsitul gatirii, pentru a-si mentine aroma...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.