Este greu de imaginat compoturi, punci, vin fiert, ceaiuri și deserturi de Crăciun fără gustul familiar al cuișoarelor. Totodată cuișoarele oferă o aromă excepțională în bucate din...
Curry-ul este perfect pentru asezonarea aperitivelor, supelor, carnii si mancarurilor vegetariene. Punctul culminant al bucatariei Indiene exotice, usor picant. Compozitie: turmeric,...
Leurda se înrudeşte cu usturoiul (în limbaj popular Usturoi Sălbatic). Se recomandă pentru a rafina preparatele condimentate, tochiturile şi diversele sosuri...
Rozmarinul (Rosmarinus officinalis) este o planta lemnoasa originara din Mediterana si face parte din familia Lamiaceae, la fel ca menta. Aceasta planta poate fi adaugata la preparate...
Acest amestec, fara adaos de sare, se potriveste excelent cu mancaruri Mediteraneene oferind un gust deplin si extrem de aromat. Adaugati la sfarsitul gatitului. Ingrediente: legume...
Sfat: se prajeste in ulei pana ce spumeaza si doar atunci se adauga restul ingredientelor. Potrivit pentru: preparate indiene sau chinezesti, preparate din vegetale, fructe de mare,...
De nelipsit în bucătăria Ardelenească. La incaşi se folosea ca şi mijloc de plată. Oferă poftă de viaţă pentru cei ce apreciază gusturile fine. Nivel iuţime: 1...
Coriandrul este un condiment folosit in cele mai multe bucatarii, in special in tarile asiatice. Coriandrul nu doar adauga un plus de aroma ci este si foarte bun pentru sanatate...
Un condiment de lux, fiind una dintre cele mai scumpe. Produs tipic a bucătăriei Orientale folosit şi la dulciurile de Crăciun. Recomandare: condimentaţi ceaiul negru sau cafeaua...
De nelipsit in deserturile de Craciun si nu numai. O seductie adevarata!O lingurita este echivalent a unei intregi cutii de produs similar conventional!...
Au fost aduse din India in urma cu multe milenii, iar apogeul carierei lor medicale l-au atins in Egiptul Antic. Cuisoarele sunt una din plantele dezinfectante cele mai puternice de...
Este un condiment traditional arab, care relativ curand a ajuns si la noi. Este folosit mai ales in condimentarea cafelei si a dulciurilor cu cacao, deoarece neutralizeaza toxicitatea...
Cu aroma sa usor dulce si intepatoare si gustul picant, chimenul este folosit mai ales in preparate pregatite la cuptor, la prepararea painii cu seminte, a mancarurilor pe baza de varza,...
Verdeata de nelipsit din ciorba traditionala. Recomandat si in tocanite de legume, dar si la gatirea fripturilor de miel sau porc. Aplicati cu grija, aroma extrem de intensa...
Nucsoara se combina excelent cu scortisoara, dar si cu cimbrul. Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza...
Pentru celor carora le place mai picant, acest amestec este un inlocuitor de sare perfect. Adaugati dupa ce teminati gatitul. Ingrediente: legume (roșii, ceapă, păstârnac, sfeclă roșie...
Un amestec foarte îndrăgit în Orientul Mijlociu, cunoscătorii condimentează cafeaua astfel pentru efectele de plăcere asupra trupului. Adaugă un vârf de cuţit de CONDIMENT - AMESTEC...
Mirodenia cea mai potrivită la mâncăruri pline de grăsimi: rață, gâscă fripturi, etc… Gust revigorant, piperat și ușor picant. Ajută la combaterea indigestiei, a grețurilor și a gastritei...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.