Cu aroma sa usor dulce si intepatoare si gustul picant, chimenul este folosit mai ales in preparate pregatite la cuptor, la prepararea painii cu seminte, a mancarurilor pe baza de varza,...
Verdeata de nelipsit din ciorba traditionala. Recomandat si in tocanite de legume, dar si la gatirea fripturilor de miel sau porc. Aplicati cu grija, aroma extrem de intensa...
Amintiri din copilăria dulce şi pofticioasă…în bucătărie se foloseşte la prepararea deserturilor de fructe, precum a bucatelor savuroase din carne. Chiar şi o cantitate mică poate spori...
Ingrediente: sare de mare, praf de drojdie, rozmarin, leustean, cimbru, tarhon, mara, oregano, busuioc, roinita, fenicul, maghiran, anason, chimen, leurda. O calatorie intr-o alta...
SONNENTOR va ofera o specialitate Orientala originala, ingredient de baza în mancarurile traditionale din bucataria Arabeasca, Indiana, Turca si Asiatica. De nelipsit în mancarurile...
Acesta planta poate fi adaugata la preparate din legume, sosuri si salate. Turmericul are un gust usor amarui, asemanator ghimbirului. Folosit frecvent la condimentarea mancarurilor,...
Leurda se înrudeşte cu usturoiul (în limbaj popular Usturoi Sălbatic). Se recomandă pentru a rafina preparatele condimentate, tochiturile şi diversele sosuri...
Boabe de ienupar Bio, 35 g, Sonnentor Condimentarea cărnurilor grele, vânat, porc şi mânzat. Punctele albe semnalează prezența zahărului și nu un prejudiciu al calității. Ingrediente...
BIO Chimen măcinat este un condiment pentru preparatele tradiționale de casă. Carne de porc prăjită, varză murată, cartofi la cuptor, precum și diverse tartine, care pur și simplu nu...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.