Aceste Piramide de Mirodenii oferă o aromă plăcută ușor picantă și de verdeață proaspătă Ciorbelor, Supelor de carne sau legume. Indepărtați după ce o fierbeți în preparat, nu mai...
Afumat cu lemn de fag si brad, conform rețetei tradiționale. Gustul delicios a sării afumate se potrivește bine cu tocănițe, tochituri, fripturi și grătare (recomandat la un steak)...
Foarte variat în utilizare, folosit la vânat, preparate diferite din carne: fripturi, tochituri, tocăniţe, la sosuri, ghiveciuri, risotto, etc…le oferă un gust deosebit, unic. Folosiţi...
Se consuma ca atare in diverse mancaruri sau sa prepara un ceai de fructe deosebit. Suntem foarte grijulii cu aceste comori, deoarece aceste plante si mirodenii sunt de neînlocuit în...
O aroma de vanilie fina, potrivita deserturilor din ciocolata, in salata de fructe, compot, gem sau inghetata. Delicios de dulce si usor picanta in acelasi timp!...
BIO Frunzele de dafin este un condiment binecunoscut care adaugă savoare sosurilor, peștelui sau cărnii la cuptor. Are un gust distinct, specific, care va duce supele de legume sau...
BIO Oregano este o plantă uscată, cunoscută în special în bucătăria picantă italiană și mexicană. Are un gust amar-iute de plante, cu o aromă puternică. Este cel mai des folosit la pizza,...
BIO Chimen măcinat este un condiment pentru preparatele tradiționale de casă. Carne de porc prăjită, varză murată, cartofi la cuptor, precum și diverse tartine, care pur și simplu nu...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.