Belin CurryCurry este un amestec de condimente specific asiatic, care a fost introdus în Europa de către coloniştii englezi din India. Curry poate fi asociat cu carnea de porc, pui,...
Chili este un remediu excelent pentru nasul înfundat. Mai mult, acest condiment are o influenţă majoră asupra creşterii imunităţii organismului, atât de afectată în această perioadă...
Coriandrul este un condiment folosit in cele mai multe bucatarii, in special in tarile asiatice. Coriandrul nu doar adauga un plus de aroma ci este si foarte bun pentru sanatate...
Un condiment de lux, fiind una dintre cele mai scumpe. Produs tipic a bucătăriei Orientale folosit şi la dulciurile de Crăciun. Recomandare: condimentaţi ceaiul negru sau cafeaua...
De nelipsit in deserturile de Craciun si nu numai. O seductie adevarata!O lingurita este echivalent a unei intregi cutii de produs similar conventional!...
Au fost aduse din India in urma cu multe milenii, iar apogeul carierei lor medicale l-au atins in Egiptul Antic. Cuisoarele sunt una din plantele dezinfectante cele mai puternice de...
Descriere generala A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nerecomandat pentru consum!In timpul arderii pastrati departe de materialele inflamabile. Nu lăsati niciodată nesupravegheat...
Descriere generalaSare de Himalaya, neiodată -100% natural, fără aditivi sau conservanţi. Sarea se extrage prin metode tradiţionale din minele din regiunile Muntilor Himalaya, dintr-o...
Belin Mix de legume 70g Ingrediente: sare, zahăr, morcovi, păstârnac, potenţiator de gust: E 621 glutamat monosodic, Poate conţine urme de: gluten şi ţelină. Cantitatea netă: e 30g A...
Este un condiment traditional arab, care relativ curand a ajuns si la noi. Este folosit mai ales in condimentarea cafelei si a dulciurilor cu cacao, deoarece neutralizeaza toxicitatea...
Cu aroma sa usor dulce si intepatoare si gustul picant, chimenul este folosit mai ales in preparate pregatite la cuptor, la prepararea painii cu seminte, a mancarurilor pe baza de varza,...
Verdeata de nelipsit din ciorba traditionala. Recomandat si in tocanite de legume, dar si la gatirea fripturilor de miel sau porc. Aplicati cu grija, aroma extrem de intensa...
Spirulina este una dintre cele mai mari surse disponibile de nutrienti (proteine, aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu)...
Nucsoara se combina excelent cu scortisoara, dar si cu cimbrul. Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza...
Pentru celor carora le place mai picant, acest amestec este un inlocuitor de sare perfect. Adaugati dupa ce teminati gatitul. Ingrediente: legume (roșii, ceapă, păstârnac, sfeclă roșie...
Descriere generala Nigella / KalonjiSeminţele de Chimen negru au un gust distinctiv şi se folosesc pentru a aroma pâinea Naan. Se mai poate folosi ca şi un condiment la prepararea...
Un amestec foarte îndrăgit în Orientul Mijlociu, cunoscătorii condimentează cafeaua astfel pentru efectele de plăcere asupra trupului. Adaugă un vârf de cuţit de CONDIMENT - AMESTEC...
Mirodenia cea mai potrivită la mâncăruri pline de grăsimi: rață, gâscă fripturi, etc… Gust revigorant, piperat și ușor picant. Ajută la combaterea indigestiei, a grețurilor și a gastritei...
Descriere generalaGhimbirul este o alternativa convenabila la ghimbirul proaspat. Se poate adauga la diferite mancaruri cu alte mirodenii uscate ca aroma aditionala. Actioneaza si ...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.