RAWBOOST Pudra ecologica de cacao, 125 g, RawBoost

RAWBOOST Pudra ecologica de cacao, 125 g, RawBoost

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Pudra ecologica de cacao, 125 g, RawBoost Cacaoa Criollo este cea mai de calitate cacao avand un continut foarte redus de cafeina. Denumita si ``alimentul zeilor``, cacaoa a fost pentru o lunga perioada de timp moneda de schimb în locul aurului (la mayasi si azteci). Boabele de cacao crude, raw, contin peste 300 de compusi chimici diferiti benefici pentru organismal uman. Este cea mai bogata sursa de antioxidanti din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale (cea mai importanta sursa de magneziu organic din lume, 9 g de cacao contin doza zilnica recomandata de fier, crom, mangan, zinc, cupru), vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care îmbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi omega 6.

Putini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care boabele de cacao crude le pot aduce întregului organism. Deoarece cacaoa este comercializata în stare prelucrata (ciocolata) ea nu mai aduce în organism decat 10% din calitatile nutritionale ale celei crude. Spre exemplu unul dintre aminoacizii care abunda în cacaoa raw, triptofanul, este distrus în totalitate la punctul de fierbere. Alt component, feniletilamina (o clasa de substante chimice produsa si de organism atunci cand ne îndragostim, cu rol important în amplificarea luciditatii si a puterii de concentrare) este distrusa în procesul de prajire a boabelor de cacao. Omega 6 este unul dintre acizi grasi foarte benefici, dar care nu poate fi sintetizat de corpul uman, ce se gaseste în cacaoa cruda. În cacaoa procesata omega 6 rancezeste si poate determina reactii inflamatorii în corp.

Singurul aliment în care a fost descoperita anandamida (o endorfina pe care corpul uman o produce dupa exercitiile fizice, cunoscuta si ca ``substanta fericirii``) este cacaoa raw. Cacaoa mai contine si o serie de substante chimice care impiedica inflamatiile peretilor vaselor sangvine. Fiind o sursa enorma de antioxidanti cacaoa potenteaza efectele benefice ale plantelor si ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au aratat ca ramane cel mai bun produs natural atunci cand vine vorba de pierderea în greutate si energizare. Ca si gust are o afinitate deosebita cu maca, un superaliment consumat în special pentru proprietatile sale afrodisiace.

Prezentare:
125 g

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.