Herbavit Nucsoara coaja 50g Herbavit

Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
În bucataria occidentala nucsoara si coaja de nucsoara sunt utilizate la prepararea dulciurilor si compoturilor, sau la aromatizarea brânzeturilor. Coaja de nucsoara este un tesut, o pielita între pulpa fructului si sâmbure. Italienii folosesc nucsoara, fie ca atare, fie în sosuri albe, pentru a da gust preparatelor ce contin paste, ca lasagna. Cel mai cunoscut sos continând nucsoara este sosul Béchamel (sos alb), unul dintre sosurile de baza ale bucatariei clasice europene. Este foarte aromata, cu gust un pic iute, un pic dulce, de aceea se foloseste în cantitati foarte mici si pe cât este posibil, doar de adulti. Condimentul este folosit mai des în tarile arabe, Iran si India de nord unde atât sâmburele cât si coaja de nucsoara apar în mâncarurile rafinate. Amestecul de condiment Indian garam masala contine si nucsoara sau coaja de nucsoara.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^