Enibaharul este o planta exotica originara din Jamaica, care produce fructe asemanatoare boabelor de piper, cu forma rotunda si culoare maro-nergicioasa. Este folosit ca mirodenie in...
Detalii
Piperul este singura planta ale carui fructe se regasesc pe piata in patru sortimente diferite (negru, rosu, alb, verde), culoarea fiind data de timpul de coacere si metoda de conservare...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Piperul utilizat in antichitate ca moneda de schimb, este cel mai raspandit condiment din lume disponibil pe toata perioada anului. Principalul producator la nivel mondial este Vietnam,...
Detalii
Scortisoara (CASSIA) este un condiment ce provine din scoarta unor copaci din China, India si Asia se sud-est. Exista mai multe tipuri de scortisoara, insa numai doua se comercializeaza...
Detalii
Turmericul (curcuma) este o planta erbacee de origine asiatica din familia ghimbirului. Ca si condiment este folosit cu predilectie in bucataria indiana, avand un gust iute-amarui puternic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Rozmarinul a fost considerat întotdeauna un elixir al tinereţii, care fortifică organismele anemice sau aflate în convalescenţă. Planta acţionează în combaterea proceselor de îmbătrânire,...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Cardamomul, o planta originara din India si Sri Lanka face parte din acceasi familie cu ghimbirul si turmericul si este considerat al 3-lea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran...
Detalii
Foile de dafin sunt frunzele unui arbore mediteranean, venereat in perioada romana fiind folosite drept aromatizant in bucatarie. Frunzele de dafin contin pana la 3% ulei esential dar...
Detalii
Enibaharul este o planta exotica originara din Jamaica, care produce fructe asemanatoare boabelor de piper, cu forma rotunda si culoare maro-nergicioasa. Este folosit ca mirodenie in...
Detalii
Piperul alb este samanta plantei de piper dupa inlaturarea invelisului inchis la culoare. Este obtinut prin pastrarea in apa timp de o saptamana a piperului rosu, astfel incat invelisul...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Oregano, o planta aromata, originara din Marea Mediterana este considerata una dintre cele mai puternice plante cu puteri de vindecare si antibiotice naturale, studiate vreodata. Aceasta...
Detalii
Turmericul (curcuma) este o planta erbacee de origine asiatica din familia ghimbirului. Ca si condiment este folosit cu predilectie in bucataria indiana, avand un gust iute-amarui puternic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Usor de recunoscut prin mirosul deosebit, coriandrul creste pe toata intinderea Europei, Indiei si a Africii de Nord. Boabele de coriandru (fructe de coriandru) contin insemnate cantitati...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Tandoori masala reprezinta un amestec de condimente (boia, chilly, chimion, turmeric, coriandru si ghimbir), folosit in bucataria nord indiana. Ingredientele din acest amestec de condimente...
Detalii
Scortisoara (CASSIA) este un condiment ce provine din scoarta unor copaci din China, India si Asia se sud-est. Exista mai multe tipuri de scortisoara, insa numai doua se comercializeaza...
Detalii
Scortisoara (CASSIA) este un condiment ce provine din scoarta unor copaci din China, India si Asia se sud-est. Exista mai multe tipuri de scortisoara, insa numai doua se comercializeaza...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.