Turmericul (curcuma) este o planta erbacee de origine asiatica din familia ghimbirului. Ca si condiment este folosit cu predilectie in bucataria indiana, avand un gust iute-amarui puternic...
Detalii
Boiaua de ardei păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Aceasta contine vitamine (A, B, C E), antioxidanti, minerale (potasiu si zinc), proteine vegetale, fibre si acid folic...
Detalii
Cardamomul, o planta originara din India si Sri Lanka face parte din acceasi familie cu ghimbirul si turmericul si este considerat al 3-lea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.